Ефективна реклама за хотелиери в най-голямата мрежа от туристически портали в България. ДРС ТРАВЕЛ

Рекламирай хотел с промоция

Хотели в Златоград

Къща за гости София - Златоград

Цени

Виж в профила

В град Златоград се намира къща за гости София. Къщата има четири двойни стаи, като всяка е със самостоятелен санитарен възел, телевизор, мини бар, интернет и сейф. Гостите могат да ползват механа с камина, голям двор, оборудван кухненски бокс, барбекю и детски кът.

Къща за гости Топалови - Златоград

Цени

Виж в профила

На 5-10 минути от центъра на Златоград се намира къща за гости Топалови. Тя предлага настаняване в апартаменти и двойни стаи. Всичките имат висок клас инверторен климатик, телевизор с кабелна телевизия, безжичен интернет достъп, самостоятелен санитарен възел и тераса. В двора на къщата има беседка с барбекю и може да се приготви родопско чеверме. Гостите могат да наемат атв, велосипеди и да използват услугите на водач....

Къща за гости Скат - Златоград

Цени

Виж в профила

В Златоград се намира къща за гости Скат. Тя предлага двойни стаи с климатик, интернет достъп о телевизор с плосък екран. В санитарните възли има хидромасажен душ, джакузи, сауна, парна баня и телевизор. Механата на къщата е в битов стил с камина, кухня с прибори, съдове и уреди за готвене. Двора добре поддържан с детски кът, барбекю, маса за отдих и чадър.

Горещи оферти